Szűrés

A(z) mobilhálózat kulcsszót tartalmazó cikkek

370 millió gigabájt – így zajlott a Yettel márka első éve

2023. március 1. -

2022. március 1-jén három országban – Magyarországon, Bulgáriában és Szerbiában – egyszerre indult a Yettel márka, amely hazánkban a márkaismertséget tekintve már 2022 szeptemberére elérte elődjének szintjét*. A mobilhálózat az első egy év alatt több mint 370 millió gigabájt adatforgalmat szolgált ki, az ügyfelek pedig közel hatmilliárd perc hanghívást indítottak és több mint egymilliárd SMS-t küldtek. A szolgáltató – összhangban a változó ügyféligényekkel – március 2-tól új számlás tarifákat vezet be.

Tovább

Yettel: Harmadával nőtt az adatforgalom az év utolsó hetében

2023. január 3. -

Az év végi, ünnepi időszakban egyre többen használnak mobilkommunikációs megoldásokat mind az ünnepi időszakra való felkészüléshez, mind a rokonok, szeretteik köszöntésére. Bár az internetalapú megoldások térnyerése ismert tény, idén a hang- és SMS-forgalom is növekedést mutatott az előző évhez képest. Elemzés.

Tovább

A Cetin Hungary megoldása segíti a mobilozást Tokaj új szállodájában

2022. november 10. -

A CETIN Magyarország szolgáltatófüggetlen beltéri antennarendszere támogatja a mobilhálózatra kapcsolódást a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Csurgó-völgyben, az eredetileg rádiós „vakfoltnak” minősülő területen megépült Minaro Hotelben. Az irodaházakban, gyárakban, sportközpontokban és kiemelt városi csomópontokon is alkalmazott technológia lehetővé teszi, hogy a hálózatelérési szempontból kedvezőtlen tulajdonságú épületekben tartózkodók is olyan hang- és adatkapcsolattal rendelkezzenek, akár egy nagyvárosban.

Tovább

A Vodafone biztosítja a legmegbízhatóbb mobilhálózatot adat- és hangszolgáltatás terén

2022. szeptember 22. -

Európa egyik vezető független mobilhálózat-tesztelő és -értékelő cége, az umlaut tavasszal 21 napon keresztül mérte a hazai szolgáltatók hang- és adatszolgáltatásainak teljesítményét. A mobilszolgáltatókat adott időpontban vizsgáló felmérést több mint 5700 km-es mérési távon, az ország húsz nagyvárosában és úthálózatain végezték, mindezt tömeges adatgyűjtésen alapuló elemzéssel egészítették ki – utóbbival lefedve a lakott területek közel 95%-át és a lakosság 97%-át. 

Tovább