Szűrés

A(z) mobilhálózat kulcsszót tartalmazó cikkek

A Cetin Hungary megoldása segíti a mobilozást Tokaj új szállodájában

2022. november 10. -

A CETIN Magyarország szolgáltatófüggetlen beltéri antennarendszere támogatja a mobilhálózatra kapcsolódást a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Csurgó-völgyben, az eredetileg rádiós „vakfoltnak” minősülő területen megépült Minaro Hotelben. Az irodaházakban, gyárakban, sportközpontokban és kiemelt városi csomópontokon is alkalmazott technológia lehetővé teszi, hogy a hálózatelérési szempontból kedvezőtlen tulajdonságú épületekben tartózkodók is olyan hang- és adatkapcsolattal rendelkezzenek, akár egy nagyvárosban.

Tovább

A Vodafone biztosítja a legmegbízhatóbb mobilhálózatot adat- és hangszolgáltatás terén

2022. szeptember 22. -

Európa egyik vezető független mobilhálózat-tesztelő és -értékelő cége, az umlaut tavasszal 21 napon keresztül mérte a hazai szolgáltatók hang- és adatszolgáltatásainak teljesítményét. A mobilszolgáltatókat adott időpontban vizsgáló felmérést több mint 5700 km-es mérési távon, az ország húsz nagyvárosában és úthálózatain végezték, mindezt tömeges adatgyűjtésen alapuló elemzéssel egészítették ki – utóbbival lefedve a lakott területek közel 95%-át és a lakosság 97%-át. 

Tovább

Sikeresen tesztelte a 6G-s technológiát az LG

2022. szeptember 15. -

Az LG Electronics (LG) megerősítette globális vezető szerepét a mobilhálózati technológia területén azzal, hogy sikeresen tesztelte a 6G terahertzes (THz) vezeték nélküli adatátvitelt és -vételt a 155-175 GHz-es frekvenciatartományban, 320 méteres távolságban, szabadtéren.

Tovább

Teljesen lekapcsolta 3G mobilhálózatát a Telekom

2022. július 2. -

Lekapcsolta 3G hálózatát a Magyar Telekom, amely már sehol nem érhető el. Az ügyfelek nem maradnak szolgáltatás nélkül ezt követően sem: a közel országos lefedettségű, a korábbi technológiáknál jobb ügyfélélményt nyújtó 4G hálózat továbbra is rendelkezésre áll mind a hang-, mind az adatforgalom céljára. A legfeljebb 3G-képes készülékkel rendelkező ügyfelek hangforgalmát a meglévő 2G hálózat veszi át. 

Tovább