Szűrés

A(z) teszt kulcsszót tartalmazó cikkek

Sony VAIO E14 notebook teszt

2013. március 1. -

Nálunk járt a Sony frissített VAIO E notebook család 14 hüvelykes tagja, melyen már a Windows 8 rendszer teljesít szolgálatot. Megnéztük, mit tud a japán gyártó normál sorozata a csempésített ablakok között.

Tovább

A hivatalos bemutató előtt tesztelték a HTC One-t [Videó]

2013. február 19. -

Alig több mint egy óra múlva hivatalosan lehullik a lepel a HTC idei nagyágyújáról, de az érdeklődők már most megismerkedhetnek közelebbről a készülékkel, ugyanis napvilágot látott egy róla készített tesztvideó, melyben kivesézik a felszereltségét.

Tovább

Windows Phone 8X by HTC teszt – Egy igazi 8-as Windows Phone

2013. február 19. -

A VIP-Phone jóvoltából tiszteletét tette nálunk a HTC 8X, avagy a Windows phone 8X by HTC. A Windows Phone 8 egyik referenciamodelljeként híressé vált készülék mind külső megjelenés mind pedig minőség tekintetében hozza a tőle elvárt szintet, azonban a rajta futó Windows Phone 8-ban találtunk néhány súlyos hiányosságot.

Tovább

Nokia Asha 308 teszt – Kétkártyás okoskodás

2013. február 11. -

Megnéztük, hogy a finn gyártó okos funkciókkal és EA játékokkal felturbózott kétkártyás mobilja hogy teljesít a mindennapokban. Tesztünkből kiderül, hogy az Asha 308 jó vételnek számít-e, s mennyire tűnik fel a használata során, hogy kapacitív kijelzője és rengeteg "okossága" ellenére nem tartozik az okostelefonok táborába.

Tovább