Szűrés

A(z) esport kulcsszót tartalmazó cikkek

Ismét itt az esport CUP powered by Telekom

2023. október 16. -

Harmadik alkalommal 2023. december 2-án rendezik meg a budapesti Telekom épületben az esport CUP powered by Telekom eseményt, amely egész napra izgalmas programokat tartogat a versenyzőknek és a kilátogató érdeklődőknek egyaránt. Az Esport1-gyel közösen szervezett League of Legends és Wild Rift bajnokságon értékes nyereményekért mérhetik össze erejüket a jelentkezők az esport CUP powered by Telekom versenyen, a selejtezőket élőben streamen keresztül, a döntőt pedig a helyszínen is követhetik az érdeklődők. A nevezés október 16-án indul, a szervezők az Esportmanager versenyfelületén várják öt fős csapatok jelentkezését.

Tovább

Felpörgette a pandémia az esportot

2021. december 21. -

A pandémia alatt jelentősen megugrott az esport rajongóinak és felhasználóinak száma, azonban a bővülés mégsem hozott egyértelmű bevételnövekedést. Még akkor sem, ha olyanok is költöttek esportra, akik saját bevallásuk szerint soha nem néztek ilyen tartalmakat korábban – derül ki a Deloitte fogyasztói felméréséből.

Tovább

Gamer és esport központ nyílt Óbudán

2021. október 20. -

Budapesten egy lenyűgöző, világszínvonalú helyet nyitottak meg nemcsak a videójátékosok számára, hanem minden olyan érdeklődőnek, aki egy kicsit kiszakadna a hétköznapokból. A teljesen egyedi kialakítású Gamerland falai között többszereplős, különleges csapat- és sportjátékok, virtuális valóság és versenyszimulátorok által kapcsolódhatnak ki a vendégek. Ezen felül az Óbudán található központban Esport Aréna, profi gamer PC-k, konzolok és egyedi dizájnnal kialakított tematikus helyszínek is találhatók. 

Tovább

Esport hírek egy helyen

2021. július 6. -

A Samsung és az upday hírközpont szakemberei közösen alkották meg a Jaxont, a legújabb esport hírekkel foglalkozó applikációt. Az alkalmazás segítségével a rajongók a legnépszerűbb esport címek, így például a League of Legends, a Dota 2, a Fortnite, a CS: GO, a Valorant és más játékok aktualitásait érhetik el egyszerűen. A Jaxon már letölthető a Galaxy Store és a Google Play Store*  rendszeréből.

Tovább