Szűrés

A(z) 2 in 1 kulcsszót tartalmazó cikkek

Az új XPS 13 a hideget is bírja

2017. január 27. -

Nincs is jobb annál, mint az ünnepek után elutazni a hófödte hegycsúcsokra és kedvenc téli sportjainkat űzni. Ha nem is a lankákon, de az utazáson a Dell új XPS 13 2 az 1-ben laptopja is hasznunkra válhat!

Tovább

Még mindig laptopot vesznek karácsonyra az emberek

2015. december 3. -

Bár az okostévék és okostelefonok is kelendő karácsonyi ajándéknak bizonyulnak, a magyarok többsége még mindig a laptopokat keresi az ünnepi szezonban. A legtöbben a 2 az 1-ben gépeket keresik.

Tovább

2 az 1-ben Satellite Click Mini notebook a Toshibától

2015. június 25. -

A Toshiba bemutatta leválasztható kijelzővel rendelkező notebookját, a Satellite Click Minit. A 8,9 hüvelykes notebookját. A kompakt eszköz kétféle szerepet is betölthet: egy Windows 8.1 Update rendszerrel ellátott laptop, mely egy gomb megnyomásával táblagéppé alakítható. 

Kulcsszavak: 2 in 1, notebook, Toshiba
Tovább

Gazdag funkcionalitás kis méretben: Toshiba Satellite Click Mini 2 az 1-ben notebook

2015. január 10. -

A Toshiba bemutatta új, leválasztható kijelzővel rendelkező notebookját, a Satellite Click Minit. A 8,9 hüvelykes kompakt eszköz kétféle szerepet is betölthet: egy teljes funkcionalitású, Windows 8.1 Update rendszerrel ellátott laptop, mely egy gomb megnyomásával táblagéppé alakítható, így nem szükséges két eszközt magunkkal vinni. 

Tovább