Szűrés

A(z) Android 4.2 Jelly Bean kulcsszót tartalmazó cikkek

Hazánkba érkezett a Honor 3C

2014. november 21. -

Egy hónappal a Honor 6 európai bemutatkozása után egy új modell tűnt fel a piacon. A csúcsteljesítményű készülékhez hasonlóan az 5 hüvelykes kijelzővel felszerelt Honor 3C december elején érkezik hazánkba, viszont körülbelül feleannyiért kapható lesz.

Tovább

KitKat nélkül marad négy középkategóriás Sony Xperia mobil

2014. szeptember 15. -

A japán gyártó úgy döntött, hogy nem adja ki az Android rendszer 4.4. KitKat verzióját sem az Xperia SP, sem pedig az Xperia L, Xperia M és Xperia C modellekre. A dolog hátterében az állhat, hogy a Sony inkább a felsőkategóriás Xperia okostelefonok frissítésére szeretne koncentrálni.

Tovább

Előlapi hangszórópárral felszerelt zenemobil 63 dollárért – Lava Iris 360 Music

2014. augusztus 18. -

Az indiai Lava bemutatta belépőszintű androidos okostelefonját az Iris 360 személyében. A 3,5 colos csöppség érdekessége előlapi sztereó hangszórópárjában rejlik, melyhez hasonlóval eddig csak a felsőkategóriás HTC mobilokban találkozhattunk.

 

Tovább

EVOLVEO Strongphone D2 – strapamobil extrém hosszú üzemidővel

2014. augusztus 8. -

Az EVOLVEO StrongPhone D2 az IP67-es szabványnak megfelelően ellenáll pornak és az ütéseknek, valamint 30 percig 1 méter mély vízben is vízálló. Az Android 4.2 Jelly Bean rendszerű telefon az okos funkciók teljes skálájával egyesíti a strapabíró kivitelt, ráadásul üzemidő frontján is kiemelkedően teljesít 4500mAh kapacitású aksijának köszönhetően.

Tovább