Szűrés

A(z) IP67 kulcsszót tartalmazó cikkek

Cat S50 – az okos melós

2014. szeptember 8. -

A Cat legújabb strapamobilja friss Android rendszerrel, korrekt kamerával, 4G LTE támogatással és gyors processzorral ötvözi a kiemelkedő ellenálló képességet, azaz kompromisszumoktól mentes megoldást kínál az extrém környezetben dolgozó felhasználók számára.

Tovább

Samsung Galaxy Tab Active – szembenéz az üzleti kihívásokkal

2014. szeptember 5. -

A dél-koreai gyártó az IFA-n mutatta be nyolchüvelykes Galaxy táblagépét, amely az IP67-es szabványnak megfelelően ellenáll a pornak és a víznek, s a kisebb-nagyobb ütések sem tesznek kárt benne. A középkategóriás hardverrel szerelt munkagéphez a Samsung új, C Pen nevű kapacitív tollát is megkapjuk.

Tovább

EVOLVEO Strongphone D2 – strapamobil extrém hosszú üzemidővel

2014. augusztus 8. -

Az EVOLVEO StrongPhone D2 az IP67-es szabványnak megfelelően ellenáll pornak és az ütéseknek, valamint 30 percig 1 méter mély vízben is vízálló. Az Android 4.2 Jelly Bean rendszerű telefon az okos funkciók teljes skálájával egyesíti a strapabíró kivitelt, ráadásul üzemidő frontján is kiemelkedően teljesít 4500mAh kapacitású aksijának köszönhetően.

Tovább

Új strapamobil az Evolveótól: Strongphone Q4

2014. január 21. -

Új strapabíró okostelefont vezetett be az EVOLVEO, amely rendelkezik a strapatelefonoktól elvárható funkciókkal és ellenállósággal, miközben az okostelefonokkal szemben támasztott igényeknek is eleget tesz.

Tovább