Szűrés

A(z) BlackBerry Messenger kulcsszót tartalmazó cikkek

Már iOS és Android rendszereken is megy a BBM Protected

2015. március 23. -

A titkosított csevegést kínáló BBM Protected szolgáltatás mostantól az iOS és Android rendszerű készülékeken is elérhető, többé nem a BlackBerry mobilok kiváltsága.

Tovább

Új funkciókkal vár a BBM Windows Phone-ra szánt kiadása

2014. október 31. -

A BlackBerry frissítette csevegőalkalmazásának Windows Phone platformra szánt verzióját, mely megújult invitáló képernyővel, jobb értesítésekkel és szélesebb hangulatjel választékkal várja a felhasználókat.

Tovább

Két új funkció, amitől a BBM lehet a kedvenc csevegőalkalmazásod

2014. október 18. -

Új funkciókkal bővül az androidos, BlackBerry 10-es és iOS-es BlackBerry Messenger, melyek még biztonságosabbá és kínos helyzetektől mentessé teszik a csevegést. Az egyik fejlesztés jóvoltából időzíthetjük a megosztott fotók, elküldött üzenetek elérhetőségét, a másik pedig lehetővé teszi, hogy a nem megfelelő személynek címzett, illetve meggondolatlanul elküldött sorainkat visszavonjuk.

Tovább

Már folyik a Windows Phone-ra szánt BBM app bétatesztje

2014. július 18. -

Elindult a BlackBerry Messenger alkalmazás Windows Phone rendszerhez igazított változatának béta tesztelése, azaz a kiválasztott jelentkezők már javában próbálgathatják a szoftver funkcióit. A WP-re szánt BBM megjelenésével bezárul a kör, azaz a világ minden elterjedtebb mobil rendszerén használható lesz a kanadaiak sokoldalú csevegőszoftvere.

Tovább