Szűrés

A(z) Casio kulcsszót tartalmazó cikkek

Ismét a japán szamuráj kultúra előtt tiszteleg a Casio

2024. június 20. -

Újra elérhető az egyik legnépszerűbb csúcsmodell, a limitált szériás MRG-B2000B-1A4, a strapabíró és elnyűhetetlen CASIO G-SHOCK karórák egyik legelegánsabb képviselője. „Ez az MR-G típus nemcsak látványában, hanem tudásában is kiemelkedik a mezőnyből” – hangsúlyozta Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere.

Kulcsszavak: karóra, Casio
Tovább

Visszatért a ’70-es évek úttörő karórája

2024. február 21. -

A CASIO újra kiadta legendássá vált Casiotron QW02 karórát, amely a világ első automatikus naptárfunkcióval ellátott időmérő szerkezete volt. Az újdonság a TRN-50-es típusszámot viseli, utalva arra, hogy a Casio karóra részlege idén ünnepli 50 éves fennállását. A modell limitált, négyezer darabos példányszámban került forgalomba.

Kulcsszavak: karóra, Casio
Tovább

Kétféle árnyalatban érhető el a Casio ütésálló órája

2024. február 10. -

A Casio vadonatúj taggal bővítette a kimagasló ütés- és rázkódásálló G-Shock márkát. "Az új GPR-H1000 a már jól ismert Rangeman-sorozathoz tartozik, amelyet olyan kifejezetten hasznos, túlélő funkciókkal vérteztek fel, mint például a pulzusmérő, vagy éppen a GPS" – hívta fel a figyelmet Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere.

Kulcsszavak: Casio, G-Shock, karóra
Tovább

Szamurájok előtt tiszteleg a legújabb Casio karóra

2023. december 31. -

Különleges, limitált szériás karórával zárja le a Casio a G-Shock  40 éves fennállására vonatkozó ünnepi sorozatát. A MRG-B2000SG karóra nemcsak a strapabíró órák négy évtizedes fennállása, hanem a szamurájok öröksége előtti tisztelgésnek is tekinthető. Lünettáját kézzel készített vésések díszítik, de természetesen a G-Shock 40 éves évfordulóját hirdető embléma sem hiányozhat róla. 

Kulcsszavak: karóra, Casio
Tovább