Szűrés

A(z) Eset kulcsszót tartalmazó cikkek

Az ESET kutatói felfedezték az első Twitter-üzenetek segítségével irányítható androidos kártevőt

2016. augusztus 26. -

Az ESET kutatói felfedezték az első Twitter üzenetek segítségével irányítható androidos kártevőt. Az Android/Twitoor néven azonosított vírus működési mechanizmusa egyedülálló: a hagyományos vezérlőszerverek (C&C) helyett tweeteken keresztül irányítható.

Tovább

Elérhető az ESET Smart Security 9 és a NOD32 Antivirus 9

2015. október 21. -

Az ESET bemutatta a Windows otthoni felhasználóinak szánt új biztonsági megoldásait: megérkezett az ESET Smart Security 9 és az ESET NOD32 Antivirus 9. Mindkét szoftver teljesen átalakított felhasználói felülettel rendelkezik, illetve az ESET Smart Security 9 új megoldást is kínál, amely a felhasználók banki tranzakcióinak és online fizetéseinek nyújt biztonságos környezetet.

Kulcsszavak: Eset, NOD32, vírusirtó
Tovább

Facebook adatokat lopott két androidos játék

2015. július 15. -

Az ESET legújabb elemzésében a Google Playen található két játékot vizsgálta, amelyekbe adathalász funkciót programoztak. A Cowboy Adventure  és Jump Chess nevű játékok olyan trójai programot tartalmaztak, amelyek lehetővé tették a játékosok Facebook adataink eltulajdonítását. A Google azóta törölte az alkalmazásokat és telepítés előtt figyelmezteti a felhasználókat. 

Tovább

Mobileszközeinket is védeni kell a támadásoktól

2015. február 18. -

Az ESET szerint mobileszközeink védelmének fontossága egyre égetőbb, hiszen az AV-Test laborjában mára már 1.8 millió különféle mobil kártevő minta szerepel.

Tovább