Szűrés

A(z) G Flex 2 kulcsszót tartalmazó cikkek

Budapesten az LG legújabb ívelt készülékei

2015. március 19. -

A felhasználók mind szélesebb körének válnak elérhetővé az LG ívelt kijelzős szórakoztató elektronikai, mobilkommunikációs és IT készülékei. A csúcstechnológiás ívelt termékek nyújtotta szolgáltatások az egyedi megjelenésen túl korábban nem látott képélményt biztosítanak – a gyártó Budapesti eseményén mutatta be legújabb fejlesztéseit.

Tovább

Érezz rá az ívre és nyerj egy LG G Flex2 mobilt!

2015. március 10. -

Az LG "Keresd az ívet” című fotópályázatán ívet, vagy íveket ábrázoló fotókkal lehet indulni, a nyeremény egy különleges, ívelt G Flex2 mobiltelefon és tíz LG ajándékcsomag. A március 10-től 31-ig tartó pályázat képeit Soós Bertalan fotós és az LG Magyarország munkatársai bírálják el.

Tovább

Újabb régiókban kezdi meg hódítását az LG G Flex 2

2015. február 25. -

Az LG bejelentette, hogy a januári Consumer Electronics Show során leleplezett, hajlított kijelzővel szerelt csúcsmobilját hamarosan anyaországán kívül is forgalomba hozza.

Tovább

G Flex 2: március 19-től a brit Vodafone kínálatában

2015. január 29. -

Az LG CES-en bemutatott, hajlított kijelzővel felvértezett csúcsmobilja, a G Flex 2 március 19-én bekerül a Vodafone UK kínálatába. A vörös szolgáltató hat hétig marad a nem mindennapi készülék exkluzív értékesítője, ezután egyéb kerekeskedőknél is hozzá lehet majd jutni.

Tovább