Szűrés

A(z) Galaxy S IV kulcsszót tartalmazó cikkek

Galaxy S 4 teszt – az év sztárja

2013. május 15. -

Megkaptuk egy hétre a Samsung idei zászlóshajóját, hogy megmondjuk róla a frankót. Nos, ha rövidek szeretnénk lenni, azt mondanánk, hogy a Galaxy S 4 egy jó telefon, ám ennél azért jóval árnyaltabb a helyzet. Az elődmodell külsejét idéző újdonság a legtöbb fronton hozza az elvártakat, de korántsem hibátlan.

Tovább

Samsung GALAXY S 4 okostelefon mától előrendelhető a Telekomnál!

2013. április 24. -

A Samsung  új csúcsmodellje, a GALAXY S 4 okostelefon mától előrendelhető a Telekom webshopjában, és május első napjaiban már a szolgáltató kijelölt üzleteiben is elérhető lesz.

Tovább

Hazánkban is bemutatkozott a Galaxy S 4

2013. március 29. -

A dél-koreai gyártó tegnap délután a budapesti Allee bevásárlóközpontban nyitotta meg az első magyarországi Samsung Experience Store-t. A jeles alkalmat a Galaxy S 4 hazai bemutatója koronázta meg. Természetesen mi sem maradtunk ki a buliból, melyről fotókkal és videóval tértünk vissza a szerkesztőségbe.

Tovább

Négy változatban érkezik a Galaxy S 4 Mini

2013. március 25. -

A Samsung hivatalos weboldalán felbukkant négy különböző típusszám, ami a Galaxy S 4 kompakt névrokonához, az S 4 Minihez kötődik. Ha hihetünk a friss infóknak, akkor a készülék kétkártyás, LTE-képes és TD-SCDMA hálózatokra felkészített verzióban is piacra kerül.

Tovább