Szűrés

A(z) T-mobile-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Samsung GALAXY S 4 okostelefon mától előrendelhető a Telekomnál!

2013. április 24. -

A Samsung  új csúcsmodellje, a GALAXY S 4 okostelefon mától előrendelhető a Telekom webshopjában, és május első napjaiban már a szolgáltató kijelölt üzleteiben is elérhető lesz.

Tovább

Telekom: két új korlátlan beszélgetést és SMS-eket tartalmazó díjcsomag

2013. március 27. -

A Telekom egységesíti márkastruktúráját: az egy „T” márka bevezetésével párhuzamosan új, dinamikusabb arculatot vezet be. Az év végéig az ország lakosságának közel 40%-a számára teszi elérhetővé 4G/LTE alapú mobilinternet szolgáltatását, bővíti 4G/LTE-képes készülék- és díjcsomagkínálatát. Megérkezett a Next: korlátlan belföldi vagy hálózaton belüli beszélgetéseket és SMS-eket tartalmazó díjcsomagok benne foglalt – 4G/LTE hálózaton is felhasználható – adatmennyiséggel! Moziaréna: már nem csak interaktív TV ügyfeleknek!

Tovább

Internetmegosztás egy előfizetéssel két SIM kártyán

2013. március 10. -

Adatmegosztásra alkalmas DuoNet opciót  SIM-kártyával ajánl a Telekom. Az ajánlat annak az ügyfélkörnek szól, akik egy időben több okoseszközön használják az internetet.

Tovább

Szerelemlakat – Valentin napi játék a T-Mobile-nál

2013. február 13. -

Egy hét alatt több, mint 9500 felhasználó regisztrált a T-Mobile Valentin napi Szerelemlakat című social media játékára. A cég kétszemélyes párizsi utat rejtő kódokkal ellátott szívecskékkel Valentin napi játékra invitálja internetes boltjának látogatóit.

Tovább