Szűrés

A(z) HPQ kulcsszót tartalmazó cikkek

27 ezer embert bocsát el a HP

2012. május 24. -

A Hewlett-Packard (HP) amerikai komputergyártó szerdán bejelentette, hogy 27 ezer embert, az általa alkalmazott munkaerő 8 százalékát elbocsátja.A cég az ezáltal 2014 végéig megtakarítandó 3-3,5 milliárd dollár nagy részét kutatásba és fejlesztésbe kívánja beruházni. A világ legnagyobb személyiszámítógép-gyártója világszerte összesen 300 ezer embert alkalmaz.

Kulcsszavak: HP, HPQ, +céginfo
Tovább

27 hüvelykes AIO munkaállomás a HP-tól

2012. február 15. -

 A HP bevezette helytakarékos Z1 munkaállomását, amely az első 27 colos minden egyben (AIO = all-in-one) munkaállomás a piacon.

Kulcsszavak: munkaállomás, HPQ, HP
Tovább

HP ENVY 14 Spectre Ultrabook törésálló üvegházban

2012. január 13. -

A HP a héten megrendezett CES 2012 kiállításon bemutatta az ENVY 14 Spectre Ultrabook hordozható PC-t. Az új masina törésálló üvegházban kapható, amely nagyon tartós és alacsony súlyú. A HP az ENVY 14 Spectre Ultrabook teljes specifikációját még nem fedte fel, csak a belépőszintű modellét. 

Kulcsszavak: notebook, HPQ, HP, CES 2012
Tovább

Új irányzatok és nyomtatócsaládok a HP-tól

2011. december 4. -

A héten több új fejlesztésű tintasugaras-, valamint lézernyomtató-családot mutatott be a Hewlett-Packard (HP) a budapesti New York Kávéházban. Az eseményen a HP Képalkotási és Nyomtatási Divíziójának vezetői elemezték a nyomtatópiacot és bemutattak néhányat a legújjabb nyomtatók közül, melyeket ki is lehetett próbálni.

Tovább