Szűrés

A(z) HTC M8 mini kulcsszót tartalmazó cikkek

Megérkezett a One M8 kompakt kiadása – HTC One mini 2

2014. május 15. -

A tajvani gyártó végre hivatalosan is lerántotta a leplet a One M8 csúcsmobil kistestvéréről. A One mini 2 névre keresztelt készülék anyaghasználatában és dizájnjában nem különbözik az M8-tól, viszont méretében és tudásában jelentős eltéréseket mutat.

Tovább

Duo Camera nélkül érkezik a HTC One Mini 2

2014. május 5. -

Egy frissen kiszivárgott sajtófotó árulta el, hogy a HTC One M8 kompakt kiadása csak egy hátlapi kamerával érkezik. Második kamera híján a One Mini 2 repertoárjából kimarad a mélységérzékelős Duo Camera funkció, amit nagytesójának egyik legnagyobb fegyvereként ismerhettünk meg.

Tovább

One M8 Ace néven érkezik a HTC csúcsmodelljének kompaktabb kiadása

2014. április 9. -

A tajvani gyártó a már kissé lejáratott „Mini” helyett az „Ace” nevet adja a One M8 hamarosan érkező, kompakt kiadásának. A jövevény várhatóan csak méretét tekintve tér majd el igazán a zászlóshajótól, tudás frontján kevésbé mutat változást.

Tovább

Májusban debütál a HTC M8 mini

2014. április 1. -

Már a jövő hónapban debütálhat a HTC idei csúcsmodelljének kompaktabb kiadása, mellyel szintén a felsőkategóriát célozza meg a tajvani gyártó. Az M8 mini nem lesz annyira „mini, mint ahogy neve sugallja, hiszen a mobil előlapját egy 4,5 colos kijelző uralja majd.

Tovább