Szűrés

A(z) HUAWEI kulcsszót tartalmazó cikkek

Ennek a mobilnak van a legjobb kamerája a DXOMARK szerint

2024. május 15. -

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

Tovább

Életeket menthetnek a HUAWEI okoseszközei

2023. augusztus 2. -

Évente több mint 684 ezer ember hal meg elesés következtében, és 37,3 millió olyan súlyos esés történik, amely orvosi ellátást igényel az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adatai szerint. A balesetek miatt bekövetkezett halálesetek mintegy 37 százalékát teszik ki az esések. 

Tovább

Szerteágazó egészségfigyelő és fitnesz funkciókkal érkezik a HUAWEI Band 8 okoskarkötő

2023. július 27. -

Új okoskarkötővel bővült a Huawei magyarországi kínálata: a HUAWEI Band 8 vékony és könnyű kialakítású belépőkategóriás okosóra részletes egészségfigyelő*  és széles körű fitnesz funkciókkal, valamint akár 2 hetes akkumulátor-élettartamot kínál.

Tovább

Kiterjesztett egészségfigyelő funkciókkal felvértezett új HUAWEI okosórák

2023. július 18. -

Már Magyarországon is kaphatók a Huawei legújabb prémium kategóriás okosóra modelljei, a HUAWEI WATCH 4 és a WATCH 4 Pro. Az új modellek futurisztikus dizájnnal érkeznek, önálló eSIM funkciókkal, emellett egyidejűleg hét érték – köztük az EKG, valamint a tüdőfunkció is – figyeléséhez is hozzájárulhatnak. A WATCH-sorozat új tagjai több mint 100 sportolási módot kínálnak, valamint akár 30 méteres mélységig szabadmerülésre is alkalmasak. Ultrahosszú üzemidő módban a HUAWEI WATCH 4 Pro akár huszonegy, a HUAWEI WATCH 4 pedig akár tizennégy napos használatot tesz lehetővé.

Kulcsszavak: okosóra, HUAWEI
Tovább