Szűrés

A(z) IKEA kulcsszót tartalmazó cikkek

SYMFONISK hangszórókat fog árulni az IKEA

2019. november 21. -

Az IKEA és a Sonos közös fejlesztése, a SYMFONISK sorozat Wi-Fi hangszóróval ellátott termékei november 28-tól elérhetőek lesznek a magyar piacon is. Az új SYMFONISK hangszórókat ingyenes Spotify fiókkal is lehet használni. Az IKEA ezzel a termékével újabb lépést tesz az okos és digitális otthonok megteremtése felé.

Tovább

A magyarok evés közben beszélgetnek és mobiloznak

2016. szeptember 4. -

Az IKEA „Élet otthon” elnevezésű regionális kutatásának eredményeiből kiderül, hogy a magyar vendégszeretetnek valóban nincs párja, ám nem csak a házigazdák tesznek ki magukért  ̶  a vendégek kifejezetten szeretnek segíteni a házimunkában, ha látogatóba mennek. Az otthoni és vendégvárási szokásokat feltérképező reprezentatív adatok rámutatnak arra is, hogy a Z generáció 80 százaléka okostelefonját nyomkodja vacsora közben, míg a 30 év felettiek inkább beszélgetnek a közös étkezés során. A megkérdezettek 36 százaléka szerint nem illetlenség felszolgálni a földre ejtett ételt.

Tovább

iPhone 6-ot is tölthetünk az IKEA vezeték nélküli töltőjével

2015. április 17. -

A svéd bútorgyártó, az IKEA egy új területen próbálja ki magát. A vállalat vezeték nélküli töltőket hoz forgalomba, melyek révén az új csúcsmobilok is könnyedén feltölthetők.

Tovább

„Kertberendező” mobilalkalmazás az IKEA-tól

2013. április 18. -

Az IKEA új kültéribútor-kollekciójának piaci bevezetése alkalmából készített kampány részeként egy különleges weboldal is született, ahonnan az érdeklődők letölthetik a „Kertberendező” nevű mobilalkalmazást. Az app segítségével kipróbálhatjuk, hogyan nézne ki a kertünk az IKEA kültéri bútoraival berendezve.

Tovább