Szűrés

A(z) InvisibleShield kulcsszót tartalmazó cikkek

InvisibleShield kijelzővédelem már a harmadik generációs Apple Watch-ra is

2018. május 22. -

Az InvisibleShield ívelt kijelzőket védő megoldása a legújabb Apple Watch modellekre is megérkezett. A Glass Curve Elite maximális törésvédelmet és 100%-os képtisztaságot biztosít, így használatával még jobban kihasználhatod a konnektivitás nyújtotta szabadságot.

Tovább

Kijelzővédő a Samsung Galaxy S9 és a Galaxy S9+ készülékekhez

2018. február 26. -

Az InvisibleShield bejelentette a Glass Curve Elite termékét a Samsung Galaxy S9 és a Galaxy S9+ készülékekhez. Az újonnan kifejlesztett, szabadalmazott ütésálló rétegével a Glass Curve Elite az InvisibleShield valaha gyártott legerősebb ívelt kijelzővédője, amely minden ívre ütés- és karcolásvédelmet nyújt.

Tovább

Új InvisibleShield kijelzővédő a 9.7 hüvelykes Apple iPad Próhoz

2017. május 2. -

A kijelzővédelmi megoldások vezető innovátora és a világ elsőszámú kijelzővédő márkája, az InvisibleShield, bejelentette az új 9.7 hüvelykes Apple iPad Pro védelmére tervezett termékeit. A megbízható védelmi megoldásairól ismert márka eddig több mint 120 millió darab kijelzővédőt értékesített világszerte.

Tovább

Az InvisibleShield bejelentette az új Samsung Galaxy S8, és S8+ készülékek hajlított kijelzőjére tervezett modelljeit

2017. március 30. -

A kijelző lapjának formáját a hajlított széleken is pontosan követő, a legnépszerűbb telefontokhoz is tökéletesen illeszkedő Glass Contour és Sapphire Defense Contour a kijelző teljes felületét megvédi a sérülésektől.

Tovább