Szűrés

A(z) LG Electronics kulcsszót tartalmazó cikkek

Érkezik a kijelző, amit még számítógéphez sem kell csatlakoztatnunk ahhoz, hogy használjuk

2024. április 2. -

Különleges kijelző érkezik hamarosan Magyarországra: a már most előrendelhető LG MyView* okosmonitort úgy tervezték meg, hogy elősegítse a produktivitást a munka során, miközben tulajdonképpen egyszerre tölti be egy televízió és egy professzionális munkamonitor funkcióit. Aki most előrendeli az okosmonitort, 20% kedvezményt kap az LG webáruházában.

Kulcsszavak: monitor, LG Electronics, LG
Tovább

Az LG okostévék tulajdonosai korlátozott ideig hozzáférhetnek az Apple TV+ alkalmazáshoz

2024. február 22. -

Három hónapos ingyenes Apple TV+ hozzáférést kínál az LG okostévék tulajdonosainak az LG Electronics (LG). Az ajánlat 93 országban*, köztük Magyarországon is érvényes 2024. február 6-tól 2024. április 30-ig az új Apple TV+ felhasználók számára.**  Az ingyenes próbaidőszak a 2018-as, vagy későbbi gyártású 4K és 8K LG okostévéken, az Apple TV alkalmazáson belül érhető el. 

Tovább

Az LG a 2024-es ISE kiállításon mutatja be legújabb kereskedelmi kijelzőit

2024. február 2. -

Az LG Electronics (LG) Barcelonában, a 2024-es Integrated Systems Europe (ISE) kiállításon mutatta be legújabb digitális kereskedelmi kijelzőmegoldásait január 30. és február 2. között. A kiskereskedelmi, vállalati, oktatási és vendéglátóipari igényekre szabott kijelzőmegoldások új, átfogó kínálatában micro LED, All-in-One LED és átlátszó OLED képernyők, valamint felhőplatformok is szerepelnek.

Tovább

Díjesővel jutalmazták az LG innovatív technológiáit

2024. január 29. -

Az LG Electronics (LG) több mint 200 díjat és elismerést kapott az idei CES-en a háztartási elektronika, a szórakoztató elektronika, valamint a B2B megoldások terén bemutatott számos innovációjáért és technológiai újításáért.

Tovább