Szűrés

A(z) MasterCard kulcsszót tartalmazó cikkek

Látvány, izgalom, siker: világpremier a Millenárison

2017. január 17. -

A legmodernebb technológiákat alkalmazó, lenyűgöző látványvilágot felvonultató, játékos képességtesztekkel és egy színházi produkcióval is tarkított interaktív családi sportélmény-park nyílt a Millenáris D épületében. A The Champion – A Bajnok című élmény-expo április közepéig várja a nagyérdeműt.

Tovább

A MasterCard biometrikus azonosítórendszeren dolgozik

2015. július 3. -

Fizess egy mosollyal – ez lehetne a szlogenje a MasterCard új biztonsági rendszerének, hiszen a pin kód helyett biometrikus azonosító rendszert szeretnének bevezetni.

Tovább

Új mobilfizetési megoldás a hazai piacon

2015. február 20. -

Az Allianz pénzügyi tanácsadóinál egy új fizetési megoldással találkozhatnak a felhasználók. Az Allianz Hungária Zrt, az Ingenico Group és a MasterCard közös fejlesztésében létrehozott mobilbankkártya-terminál a tanácsadók okostelefonjához csatlakoztatva teszi lehetővé a mágnescsíkos, chipes és egyérintéses kártyák elfogadását, a gyors és biztonságos fizetést.

Tovább

A hazai bankkártyák 40%-a alkalmas az érintéses fizetésre

2015. január 22. -

A MasterCard szerint a tavalyi év áttörés volt Magyarországon a egyérintéses fizetés tekintetében: jelenleg már tízből négy hazai kibocsátású bankkártya és kártyaolvasó terminál alkalmas az egyérintéses fizetésre, vagyis a PayPassra.

Tovább