Szűrés

A(z) NVIDIA kulcsszót tartalmazó cikkek

Az AOC bemutatja a 240 Hz-es AGON G-SYNC monitort

2017. május 23. -

Az AOC bemutatja az eddigi leggyorsabb NVIDIA G-SYNC gaming monitorját. Az AOC AGON AG251FG monitora 240 Hz-es képfrissítési aránnyal, 1 ms-os válaszidővel és az elmosódást csökkentő NVIDIA ULMB technológiával büszkélkedhet. Az NVIDIA G-SYNC által lehetővé tett magas reakciókészségen kívül a monitor egyéb prémiumkategóriás funkciókkal is rendelkezik, többek között az AOC Shadow Control-al és az AOC Ergo Dial Base lábazattal.

Tovább

Far Cry Primal grafikuskártya-csomag az ASUS-tól

2016. március 16. -

Az ASUS bejelentette, hogy minden ASUS NVIDIA GeForce GTX Titan Z / Titan X / 980 Ti / 980 / 970 vagy AMD Radeon R9 Fury X / Fury / Nano / 390X / 390  grafikus kártya jogosulttá válik egy Uplay kulcsra a Far Cry Primal játékhoz. Az ajánlat Európa és az Ázsia/Csendes-óceán (APAC) térség minden országában érvényes Kína kivételével.

Tovább

Megérkezett az NVIDIA Shield táblagépekre az Android 5.1.1

2015. július 31. -

Az NVIDIA Shield tabletek is megkapják fedélzetükre az Android 5.1.1-es frissítést. Az új verzióban számos hibajavítás található.

Tovább

Szuperszámítógépnyi teljesítmény egy mobilban

2015. január 6. -

Az NVIDIA bemutatta legújabb mobilchipsetjét, a Tegra X1-et. A maga nemében ez az első a világon, amely 1 teraflopos teljesítményt kínál. Ez majdnem megfelel egy jelenlegi játékkonzolénak és egy korábbi szuperszámítógépének.

Tovább