Szűrés

A(z) Oppo kulcsszót tartalmazó cikkek

Újabb okostelefonokkal bővül az Oppo kínálata

2022. április 14. -

Az Oppo vezető globális okoseszköz márka áprilistól három új okostelefonnal és egy vezeték nélküli fülhallgatóval bővíti kínálatát Magyarországon. Néhány nap eltéréssel kereskedelmi forgalomba kerül a márka februárban bemutatott felsőkategóriás csúcskészüléke, a Find X5 Pro, valamint a népszerű Reno széria két legújabb modellje, a Reno7 5G és a Reno7 Lite 5G.

Tovább

Az OPPO csatlakozik a Matter otthonautomatizálási szabványhoz

2021. október 24. -

Az OPPO globális okoseszköz márka és a Connectivity Standards Alliance (CSA) bejelentette, hogy az OPPO a szövetség törzstagjává válik, és vezető szerepet fog vállalni az iparágat egyesítő Internet of Things (IoT) kapcsolati protokoll, a Matter fejlesztésében és népszerűsítésében.

Tovább

Megérkezett az OPPO új operációs rendszere

2021. október 16. -

Az OPPO elérhetővé tette az új ColorOS 12 nyilvános bétáját Indonéziában, Thaiföldön és Malajziában, kezdetben a Find X3 Pro 5G készüléken. A globális bevezetés lépésről lépésre folytatódik további országokban és eszközökön 2021 és 2022 folyamán. A ColorOS 12 több mint 110 OPPO készüléktípus és 150 millió felhasználó számára kínál teljesen megújult felhasználói felületet és új megoldásokat.

Kulcsszavak: ColorOS 12, Oppo
Tovább

Új Oppo R7 Plus verzió a színen

2015. december 9. -

Az Oppo bejelentette R7 Plus modelljének legújabb kiadását. A telefon több RAM-mal és tárhellyel érkezik, és immáron előrendelhető Kínában.

Kulcsszavak: Oppo R7 Plus, Oppo
Tovább