Szűrés

A(z) Orange kulcsszót tartalmazó cikkek

Új fogyasztói minősítést vezet be öt mobilszolgáltató

2021. május 25. -

Európa öt vezető mobilszolgáltatója közös, iparági szintű ún. Eco Rating minősítési rendszert vezet be, melynek segítségével könnyen beazonosíthatóvá és összehasonlítóvá válnak a fogyasztók számára a leginkább fenntartható mobiltelefonok, ezzel is ösztönzve a beszállítókat, hogy csökkentsék készülékeik környezeti hatását.

Tovább

Kiállta a próbát az 5G technológia

2020. március 10. -

A Dell Technologies bejelentette, hogy együttműködik az Orange vállalattal, a világ egyik legnagyobb mobil- és internetszolgáltatójával annak érdekében, hogy ügyfeleik a mindennapokban is megtapasztalhassák az 5G technológia valódi előnyeit. 

Tovább

Orange Santa Clara: június 6-tól, Orange San Diego néven [Videó]

2012. május 31. -

Jövő héten megérkezik az üzletek polcaira Európa első Intel processzorral meghajtott androidos okostelefonja, az Orange Santa Clara. A készülék elsőként a brit Orange szolgáltató kínálatában lesz elérhető, Orange San Diego néven. A jövevényről készült egy hivatalos teszt videó, érdemes megnézni.

Kulcsszavak: Intel, Orange
Tovább

Nokia Lumia 610 NFC – Kedvező árú úttörő a Windows Phone platformon

2012. április 12. -

Az Orange szolgáltató kínálatában debütál a finn gyártó mérsékelt árú okostelefonja, melyet az első érintés nélküli fizetésre alkalmas Windows Phone alapú mobilként üdvözölhetünk.

Tovább