Szűrés

A(z) POCO kulcsszót tartalmazó cikkek

Hozzánk is megérkezett a POCO F4 GT, a POCO F4 és a POCO X4 GT

2022. július 9. -

A POCO, a világ fiatal tech-rajongóinak körében népszerű technológiai márka magyarországi márkaképviselete egy offline sajtóeseményen jelentette be a POCO legújabb készülékeinek – POCO F4 GT, POCO F4, POCO X4 GT – hazai kereskedelmi árait.

Kulcsszavak: okostelefon, Xiaomi, POCO
Tovább

Mindent megadnak a játékhoz és a szórakozáshoz a POCO legújabb modelljei

2022. június 24. -

A POCO, a világ fiatal tech-rajongóinak körében népszerű tech vállalat bejelentette két új okostelefonját, a POCO F4-et és a POCO X4 GT-t. Az újdonságokat kategóriájuk legjobb rendszerprocesszoraival látták el, ezáltal kedvező áron nyújtanak nagy teljesítményt. 

Kulcsszavak: okostelefon, POCO
Tovább

A POCO a csúcsot célozta meg új telefonjával

2022. április 27. -

A POCO bejelentette legújabb presztízskészülékét, a POCO F4 GT okostelefont, amely minden korábbinál nagyobb teljesítményt ígér. A márka továbbá bejelentette a POCO Buds Pro Genshin Impact Edition és a POCO Watch termékeket is, melyek a POCO első AIoT termékei. 

Tovább

A POCO két új terméket is bemutatott Barcelonában

2022. február 28. -

A POCO új termékeket mutatott be a legjelentősebb nemzetközi mobilipari kiállításon, az MWC (Mobile World Congress) Barcelona 2022 eseményen: a POCO X4 Pro 5G és a POCO M4 Pro telefonokat. Az MWC megújult fókusszal és lendülettel, a legújabb innovációk átfogó bemutatásával hangol az előttünk álló évre. A mostani volt a POCO első hivatalos bemutatkozása az MWC-n.

Tovább