Szűrés

A(z) Porsche Design kulcsszót tartalmazó cikkek

A nagyteljesítményű gaming megtestesítője

2022. április 20. -

A Porsche Design exkluzív életmódmárka és az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bemutatja új, kivételes gaming monitorát: a Porsche Design AOC AGON PRO PD32M modellt. A 80 cm/31,5 hüvelykes prémium gaming képernyő egyedi dizájnját egy Porsche sportautó jellemzői és részletei inspirálták. 

Tovább

Gaming élmény, amely minden kihívásban helytáll

2020. november 13. -

A Porsche Design exkluzív életstílus márka és az AOC, a gaming monitor piac vezető szereplője összefogtak, hogy megalkossák az legelső Porsche Design AOC AGON gaming monitort. A 27 hüvelykes (68,58 cm) PD27 egy versenyautó vezetéséhez hasonló élményt kínál: magas oktánszámú specifikációk (27 hüvelykes QHD panel, 240 Hz frissítési ráta, 0,5 ms MPRT), modern, tekinteteket vonzó, autóversenyzés által inspirált dizájn és funkciók széles tárháza, amelyek hasznosak a mindennapi használat során és a hosszú játékok alatt egyaránt. Az új monitor lenyűgöző dizájnja már a hivatalos piacra dobás előtt elnyerte a Red Dot Award 2020 díjat.

Tovább

Dupla ujjlenyomat-olvasóval érkezik a Mate széria új luxus darabja

2018. március 29. -

A világ első dupla ujjlenyomat-olvasóját építette új luxustelefonjába, a most bemutatott Porsche Design Huawei Mate RS-be a Huawei. A 6 hüvelykes, 3D hatású üvegtestből formázott készüléket – amelynek formáját a Porsche 911 GT3 RS sportautó vonalai ihlették – tulajdonosa már a képernyő felületén, akár érintés nélkül is feloldhatja. 

Tovább

Új, Porsche Design BlackBerry mutatkozhat be hamarosan

2015. április 27. -

Egy új mobil bukkant fel a BlackBerry háza táján. A „Keian” kódnévre hallgató, Porsche Design mobil nem az olcsó modellek közé tartozna. Egyesek szerint a Passport átkozmetikázott változatáról van szó.

Tovább