Szűrés

A(z) QNAP kulcsszót tartalmazó cikkek

A QNAP megoldásai elnyerték a CES 2024 Picks Awardot a TechRadar Prótól

2024. február 7. -

A QNAP Systems, Inc., a hálózati adattároló (NAS) megoldások globálisan vezető vállalata, örömmel jelenti be, hogy két élvonalbeli termékét, a QNAP TBS-h574TX-t a és TVS-h874T-t is elismerték és díjazták a TechRadar Pro rangos elismerésével, a CES 2024 Picks Awarddal.

Tovább

Megjelent a QNAP Thunderbolt 4 all-flash NASBook

2024. január 21. -

A QNAP Systems, Inc., a számítási- és tárolási megoldások vezető innovátora ma hivatalosan is bemutatta a vadonatúj Thunderbolt 4 all-flash NASBookot, a TBS-h574TX-et, amely megnövelt produktivitással egyszerűsíti a videófelvételek munkafolyamatait a gyártási előkészületektől kezdve az utómunkáig. 

Kulcsszavak: NASBook, QNAP
Tovább

A QNAP bemutatja az AI-alapú DA Drive Analyzer 2.0-t

2024. január 9. -

A QNAP Systems, Inc., a számítási- és tárolási megoldások vezető innovátora partnerével, az ULINK Technology Inc.-kel (ULINK), a számítástechnikai tárolóinterfészeket tesztelő eszközök egyik világelső gyártójával kiadta a DA Drive Analyzer 2.0-t, a NAS-meghajtók hibáit előrejelző és élettartamdiagnosztikai eszköz továbbfejlesztett változatát. 

Kulcsszavak: QNAP, NAS
Tovább

Belépő szintű 100 GbE-s switch

2023. december 11. -

A QNAP Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora, ma bemutatta az új 100 GbE-s QSFP28/25GbE SFP28 menedzselhető switchet, a QSW-M7308R-4X-et. Akár 1200 Gbps-os kapcsolási kapacitást kínál egy kompakt, félszélességű, rackbe szerelhető házban, a QSW-M7308R-4X megfelel a big data tárolás, videószerkesztés, virtualizációs- és mesterséges intelligencia alkalmazások nagy sávszélességű igényeinek, hogy felgyorsítsa a nagy sebességű adattároló központok telepítését, az intelligens orvoslást és professzionális multimédiás stúdiókat.

Kulcsszavak: QNAP, switch
Tovább