Szűrés

A(z) QNAP kulcsszót tartalmazó cikkek

A QNAP bemutatja újdonságait a COMPUTEX 2024-en

2024. június 3. -

A QNAP Systems, Inc. (QNAP), a számítási-, hálózatépítési és tárolási megoldások vezető innovátora részt vesz a COMPUTEX TAIPEI 2024-en (Nangang Exhibition Center, 1-es csarnok, J0628 stand), hogy átfogó informatikai megoldásokat mutasson be, beleértve az AI-alapú fájlkezelést és felügyeletet, a magas rendelkezésre állású rendszereket, a myQNAPcloud One felhőtárhelyet, a 25 GbE-s eszközöket és a Thunderbolt 4 NAS-t videószerkesztéshez, a gyártási végrehajtórendszer-megoldásokat (MES) és még sok mást.

Kulcsszavak: QNAP, COMPUTEX 2024
Tovább

A QNAP kiadja a NetBak PC Agentet

2024. március 3. -

A QNAP Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora ma hivatalosan is bemutatta a NetBak PC Agent licencmentes, teljes rendszermentési megoldást Windows-rendszerhez. A NetBak PC Agent egy olyan segédprogram, ami megköveteli a Hyper Data Protector, a végponti eszközök (beleértve a VM-eket, Windows PC-ket és szervereket) biztonsági mentését támogató NAS-alkalmazás telepítését a felhasználó NAS rendszerére.

Tovább

A QNAP megoldásai elnyerték a CES 2024 Picks Awardot a TechRadar Prótól

2024. február 7. -

A QNAP Systems, Inc., a hálózati adattároló (NAS) megoldások globálisan vezető vállalata, örömmel jelenti be, hogy két élvonalbeli termékét, a QNAP TBS-h574TX-t a és TVS-h874T-t is elismerték és díjazták a TechRadar Pro rangos elismerésével, a CES 2024 Picks Awarddal.

Tovább

Megjelent a QNAP Thunderbolt 4 all-flash NASBook

2024. január 21. -

A QNAP Systems, Inc., a számítási- és tárolási megoldások vezető innovátora ma hivatalosan is bemutatta a vadonatúj Thunderbolt 4 all-flash NASBookot, a TBS-h574TX-et, amely megnövelt produktivitással egyszerűsíti a videófelvételek munkafolyamatait a gyártási előkészületektől kezdve az utómunkáig. 

Kulcsszavak: NASBook, QNAP
Tovább