Szűrés

A(z) QNAP kulcsszót tartalmazó cikkek

A QNAP kiadja a NetBak PC Agentet

2024. március 3. -

A QNAP Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora ma hivatalosan is bemutatta a NetBak PC Agent licencmentes, teljes rendszermentési megoldást Windows-rendszerhez. A NetBak PC Agent egy olyan segédprogram, ami megköveteli a Hyper Data Protector, a végponti eszközök (beleértve a VM-eket, Windows PC-ket és szervereket) biztonsági mentését támogató NAS-alkalmazás telepítését a felhasználó NAS rendszerére.

Tovább

A QNAP megoldásai elnyerték a CES 2024 Picks Awardot a TechRadar Prótól

2024. február 7. -

A QNAP Systems, Inc., a hálózati adattároló (NAS) megoldások globálisan vezető vállalata, örömmel jelenti be, hogy két élvonalbeli termékét, a QNAP TBS-h574TX-t a és TVS-h874T-t is elismerték és díjazták a TechRadar Pro rangos elismerésével, a CES 2024 Picks Awarddal.

Tovább

Megjelent a QNAP Thunderbolt 4 all-flash NASBook

2024. január 21. -

A QNAP Systems, Inc., a számítási- és tárolási megoldások vezető innovátora ma hivatalosan is bemutatta a vadonatúj Thunderbolt 4 all-flash NASBookot, a TBS-h574TX-et, amely megnövelt produktivitással egyszerűsíti a videófelvételek munkafolyamatait a gyártási előkészületektől kezdve az utómunkáig. 

Kulcsszavak: NASBook, QNAP
Tovább

A QNAP bemutatja az AI-alapú DA Drive Analyzer 2.0-t

2024. január 9. -

A QNAP Systems, Inc., a számítási- és tárolási megoldások vezető innovátora partnerével, az ULINK Technology Inc.-kel (ULINK), a számítástechnikai tárolóinterfészeket tesztelő eszközök egyik világelső gyártójával kiadta a DA Drive Analyzer 2.0-t, a NAS-meghajtók hibáit előrejelző és élettartamdiagnosztikai eszköz továbbfejlesztett változatát. 

Kulcsszavak: QNAP, NAS
Tovább