Szűrés

A(z) Ricoh kulcsszót tartalmazó cikkek

Intelligens megoldásokat mutatott be a Ricoh

2019. január 23. -

A Ricoh bemutatta új intelligens eszközeinek első sorozatát, amelyet a mai digitális munkahelyek folyamatosan változó igényeihez tervezett. A sorozat a Ricoh Dynamic Workplace Intelligence megközelítésének eredménye, és a Ricoh új Always Current Technology (ACT) platformjának részeként gondoskodik arról, hogy a termékek műszaki képességei a vásárlói igényeknek megfelelően fejlődjenek. 

Tovább

Új modell jelent meg a 360 fokos fényképezésre képes RICOH THETA kameracsaládban

2016. október 22. -

A Ricoh bejelentette az új RICOH THETA SC kamera piacra kerülését. A népszerű RICOH THETA sorozat 360 fokos alapmodellje valódi felhasználóbarát megoldás még a kezdő „360 fokos” fotósok számára is, a szokásos alaptulajdonságokkal és specifikációkkal.

Tovább

A Ricoh bemutatja a sokoldalú A3-as fekete-fehér okos MFP-k új kínálatát

2016. július 12. -

A Ricoh bemutatja az új A3-as fekete-fehér MP 6503SP, MP 7503SP és MP 9003SP okos multifunkciós nyomtatókat, melyek lehetőséget kínálnak a vállalkozások számára, hogy a költségek alacsonyan tartása mellett növeljék hatékonyságukat, javítsák termelékenységüket és megvalósíthassák kreatív elképzeléseiket.

Tovább

Bemutatkozik a Ricoh Pro 8100S termékcsalád

2013. augusztus 16. -

A Ricoh piacra dobott egy fekete-fehér digitális nyomdagép sorozatot. A Ricoh Pro 8100S, Pro 8110S és a Pro 8120S monokróm rendszerek kihasználják a Ricoh díjnyertes nyomtatási technológiáit, melyek ideálisak a nyomdaüzemi bérnyomtatások, a digitális nyomtatók és az adatközpontok számára. A gépek a termelékenység és teljesítmény fokozására fókuszálnak a fekete-fehér nyomtatói piacon.

Tovább