Szűrés

A(z) SkyDrive kulcsszót tartalmazó cikkek

Plusz 100GB ingyenes OneDrive tárhely 2 évre egy kattintással

2015. február 19. -

A Microsoft az Egyesült Államokon kívülre is kiterjesztette Bing felhasználókat célzó promócióját, aminek keretében plusz 100GB OneDrive tárhelyre tehetünk szert teljesen ingyen. A néhány kattintással megszerezhető ajándék felhő tárhelyet 2 évig gondtalanul használhatjuk.

Tovább

Még több ingyen tárhellyel vár a OneDrive

2014. június 25. -

A Microsoft felhő tárhely-szolgáltatását februárban keresztelte át OneDrive-ra, mely a felhasználók számára 7 giga ingyenes tárhelyet kínált egészen mostanáig. A vállalat most úgy döntött, 15 gigára emeli a rendelkezésre álló kapacitást, az Office 365 felhasználók pedig 1 terrát kapnak.

Tovább

Akár 8 giga extra tárhely a OneDrive-ban

2014. február 13. -

Néhány hete annak, hogy a Microsoft bejelentette, hogy tárhely szolgáltatása SkyDrive-ról OneDrive névre vált, máris olyan új funkciókról szólnak a hírek, melyek elődjéhez képest fejlődést mutatnak. Ráadásul akár 8 GB extra tárhelyhez is hozzájuthatnak a felhasználók, ha elég aktívak.

Tovább

Elbukta a védjegyvitát a Microsoft: OneDrive lesz a SkyDrive-ból

2014. január 28. -

A Microsoft átnevezi felhőtárhely-szolgáltatását, mely a jövőben OneDrive névre hallgat majd. A változás egy védjegyvita eredménye, amelyben az ellenfél győzedelmeskedett.

Tovább