Szűrés

A(z) Snapdragon 800 kulcsszót tartalmazó cikkek

Vertu Signature Touch – luxusmobil jó hardverrel

2014. május 19. -

Full HD kijelzővel és négymagos Qualcomm Snapdragon 800 processzorral érkezik a Vertu legújabb luxusmobilja, amit már nem csak szépsége, prémium anyagai és presztízs értéke miatt választhatnak a felhasználók, hanem a benne rejtőző tudás is vonzó lehet számukra.

Tovább

Jobb kamerával, vízálló házzal és ujjlenyomat-olvasóval érkezett a Galaxy S5

2014. február 25. -

A Samsung tegnap este hivatalosan is lerántotta a leplet legújabb csúcsmodelljéről, a Galaxy S5-ről. A készülék anyaghasználata és formája sajnos alig változott az előző generációhoz képest, viszont képalkotás, ellenálló-képesség és biztonság frontján jelentős előrelépéseket mutat. A gyártó szerint akkor is jól jön a Galaxy S5, ha testmozgásra kerül a sor: ekkor a készülék integrált szívritmus-érzékelője figyelmeztet, ha túl gyors a tempó.

Tovább

Oppo Find 7 – Full HD és 2K kijelzővel is

2014. február 17. -

A kínai gyártó Mobile World Conressen bemutatkozó csúcsmodellje Full HD és 2K, azaz 2560 x 1440 képpont megjelenítésére alkalmas kijelzővel is piacra kerül majd.

Tovább

Sajtófotón a Tizen rendszerű Samsung ZEQ 9000

2014. január 28. -

Felbukkant egy sajtókép az első Tizen OS köré épülő okostelefonról. A ZEQ 9000 névre keresztelt újdonság valószínűleg már élőben is megcsodálható lesz a közelgő Mobile World Congress során.

Tovább