Szűrés

A(z) Sony World Photography Awards kulcsszót tartalmazó cikkek

Megvannak a rangos fotóverseny győztesei

2021. április 20. -

A World Photography Organisation bejelentette a rangos Sony World Photography Awards 2021-es győzteseit. Az év fotósa címet és a vele járó 25 000 dolláros pénzjutalmat, valamint a Sony digitális képalkotó készletét a tekintélyes dokumentarista, Craig Easton (Egyesült Királyság) nyerte a Bank Top című sorozatáért. Kihirdetik továbbá a tíz kategória győztesét, valamint a professzionális verseny 2. és 3. helyezettei mellett a Nyílt, a Diák és az Ifjúsági verseny összesített nyerteseit is.

Tovább

A fotózás művészetéhez kiemelkedően hozzájárulók díja 2021

2021. március 16. -

The World Photography Organisation bejelenti, hogy a 2021-es Sony World Photography Awards díjátadó a Fotózás Művészetéhez Kiemelkedően Hozzájárulók díját az elismert mexikói művész, Graciel Iturbide kapja. Latin-Amerika egyik legnagyobb élő fotósa meghatározó szerepet játszott Mexikó vizuális identitásának meghatározásában, díjazott fotósorozata pedig egy fényképészeti bemutató az országról az 1970-es évek végétől kezdve.

Tovább

Kovács Krisztina képe lett a legjobb

2021. február 15. -

A World Photography Organisation és a Sony Magyarország bejelentette, hogy Kovács Krisztina nyerte el a 2021-es Sony World Photography Organisation Magyar Nemzeti Díját. 

Tovább

Megvannak a Sony fotóversenyének döntősei

2020. február 11. -

A World Photography Organisation büszkén jelenti be a 2020-as Sony World Photography Awards döntős fotósait a Professzionális kategóriában. Emellett a 2019-es Sony Professional Grant támogatás nyerteseinek új projektjeiről is lerántották a leplet. A Professzionális kategória szűkített listáján szereplő versenyzők és a támogatásban részesültek munkái is láthatók lesznek áprilisban a Sony World Photography Awards rendezvényén.

Tovább