Szűrés

A(z) TP Vision kulcsszót tartalmazó cikkek

Új operációs rendszer debütál TP Vision TV-ken

2024. január 26. -

Titan OS S.L. A (Titan OS) technológiai, szórakoztató és reklámcég bejelentette működésének elindítását és egy független európai operációs rendszer bevezetését az okostévék számára, miközben debütált a Titan hirdetési részlegével. 

Kulcsszavak: Titan OS, TP Vision
Tovább

Ambilight televíziókat díjaztak

2023. augusztus 15. -

A TP Vision továbbra is figyelemreméltó szakmai elismerésekben részesül a Philips Ambilight TV modellek rendkívül sikeres termékfejlesztéséért: a vállalatot ismét a legmagasabb szinten ismerték el, a 2023/24-es nagy presztízsű EISA gálán két díjat is nyertek. 

Tovább

A Philips Ambilight TV nézői „az első sorból élvezhetik” az FC Barcelona játékát

2023. május 28. -

A Philips TV, Philips Sound és AOC Audio termékeket tervező, gyártó és értékesítő TP Vision bejelentette, hogy új partneri megállapodást köt az FC Barcelonával, melynek értelmében a vállalat lesz a legendás futballcsapat televíziókért, kijelzőkért és audio eszközökért felelős kiemelt partnere. Az FC Barcelona vállalja a világvezető TP Vision TV- és audiotermék-kínálatának népszerűsítését, kiemelt figyelmet fordítva a vállalat saját fejlesztésű Ambilight TV technológiájára, mely a hagyományos tévénézést semmi máshoz nem fogható élménnyé varázsolja. Az Ambilight TV-vel minden más lesz!

Tovább

Érkezik két új Go Sports fejhallgató

2023. február 8. -

A rendkívül sikeres Go Sports termékcsalád két középkategóriás fejhallgatóval bővül az A5508 TWS és az A5608 nyitott fülcsont vezetésű modellek bevezetésével, melyek mindegyike Bluetooth 5.3 csatlakozási lehetőséget és LC3 kodeket kínál. 

Tovább