Szűrés

A(z) Xperia kulcsszót tartalmazó cikkek

Az új Sony Xperia 1 IV a tartalomkészítés élharcosa

2022. május 12. -

A Sony bejelentette az új Xperia 1 IV okostelefont, amelyet kifejezetten azok számára fejlesztettek ki, akik a legmodernebb okostelefon-technológiára vágynak, beleértve a csúcsminőségű képalkotást, a magasabb szintű játékképességet és az erős hangfunkciókat, mindezt egy kompakt és modern kialakításban ötvözve.

Kulcsszavak: okostelefon, Xperia, Sony
Tovább

Bemutatkozik az Xperia 10 IV

2022. május 12. -

A Sony bejelentette az új Xperia 10 IV okostelefont, amelyet a nagyméretű akkumulátor koncepciója nyomán fejlesztettek ki a Sony egyedülálló technológiáinak integrálásával, mindezt ultrakönnyű, kompakt kialakításban. Az Xperia 10 IV egy kivételes középkategóriás mobiltelefon, melynek tervezése során a javított teljesítmény, a minőség és a hordozhatóság volt szem előtt.

Kulcsszavak: okostelefon, Xperia, Sony
Tovább

Az Xperia 5 II a fényképezést, a játékokat és a szórakozást is a következő szintre emeli

2020. szeptember 20. -

A Sony az Xperia 5 II kiadásával bővítette meghatározó Xperia kínálatát. Az új készülék a márka második 5G kompatibilis okostelefonja, amely kompakt kialakítást és kompromisszumok nélküli teljesítményt garantál a felhasználóknak.

Tovább

Új mobil és audio termékek a Sonytól

2016. szeptember 6. -

Eddigi legkreatívabb és a legmodernebb technológiákat felvonultató termékeit mutatta be a Sony szeptember 2-án, a berlini IFA kiállításon. 

Kulcsszavak: Xperia, mobil, audio, IFA, Sony
Tovább