Szűrés

A(z) asztali gép kulcsszót tartalmazó cikkek

A napokban jelennek meg az új XPS laptopok

2023. március 1. -

A Dell Technologies legújabb XPS modelljei a napokban elérhetővé válnak. Az új portfólió 13. generációs Intel Core processzorokkal és NVIDIA GeForce RTX 40 videokártyával frissül, ami jelentős teljesítményugrást nyújt az alkotói tevékenységekhez.

Tovább

AMD processzorok dolgoznak a Dell új asztali gépében

2023. január 4. -

A Dell Technologies bemutatta a továbbfejlesztett, AMD technológiával rendelkező Aurora R15 asztali gamer számítógépet. Az asztali számítógépek iparágvezető fejlesztései tovább növelik az Alienware versenyelőnyét, és megszilárdítják régóta fennálló hírnevét. A 2022-es portfólióbővítést követően idén is rengeteg újdonság várható. 

Tovább

Több újdonsággal jelentkezett a Dell

2022. május 5. -

A Dell bemutatta legújabb AMD Ryzen processzoros Alienware laptopjait, amelyek itthon is elérhetők. Az újdonságok közé tartozik az Alienware Aurora R14 Ryzen Edition frissítése folyadékhűtéssel. Ez az első OEM asztali gép, amely AMD Ryzen 7 5800X3D processzorral (Vermeer X) került piacra, így a legnagyobb energiaigényű játékokkal is könnyedén megbirkózik. A CES-en bemutatott Alienware m15 R7 és Alienware m17 R5 modellek is megjelentek a hazai piacon. A kezdő játékosoknak pedig tökéletes választás lehet a belépőszintű és pénztárcabarát új Dell G15, amely szintén AMD Ryzen processzort kapott.

Tovább

Mikor érdemes asztali PC-t vagy All-in-One PC-t vásárolni?

2021. december 22. -

Amikor számítógépet keresel magadnak akár munkára, akár szórakozásra, mindenképp nézz szét az asztali PC-k és kiváló alternatívái, az All-in-One PC-k kínálatában is. 

 

Tovább