Szűrés

A(z) billentyűzet kulcsszót tartalmazó cikkek

Elsőrendű játékélmény az Alienware új termékeivel

2022. november 16. -

A Dell Technologies három új Alienware eszközt mutatott be. Az Alienware folytatja azon küldetését, hogy elsőrendű játékélményt teremtsen a most bemutatott három új eszközével: az átdolgozott Alienware R15 asztali számítógépével, a szintén játékosoknak szánt kompakt, de számos kiváló tulajdonsággal rendelkező Tenkeyless billentyűzettel és a már második QD-OLED Gaming monitorral, immáron az alacsonyabb árkategóriában.

Tovább

Cserélhető kapcsolókkal érkezik a Genesis új billentyűzete

2022. április 19. -

A Genesis Thor 303 RGB a népszerű Thor 300 modell utódja. Két változatban, Full és TKL kivitelben kapható, lehetővé teszi a felhasználók számára a kapcsolók cseréjét, valamint az RGB PRISMO megvilágítást. A billentyűket különleges technikával dolgozták ki, így az eszköz hosszú évekig szolgálja majd a játékosokat.

Kulcsszavak: billentyűzet, Genesis
Tovább

Genesis Thor 660 – vezeték nélküli mechanikus TKL billentyűzet

2022. április 3. -

A Genesis Thor 660 egy mechanikus billentyűzet, amely nemcsak vezetékes eszközként, hanem vezeték nélküli Bluetooth egységként is működik. Ideális azok számára, akik szeretik, ha a felhasználás szabadságát nem határolja be az USB vezeték hossza.

Kulcsszavak: billentyűzet, Genesis
Tovább

Samsung Smart Keyboard Trio 500

2021. július 12. -

A mobilközpontú hétköznapokban általánossá vált az otthoni tanulás és a távmunka. Azok számára, akik a hatékonyabb, fizikai billentyűzeteket használnák, de nem szívesen hordanak mindenhová laptopot, a könnyű Samsung Smart Keyboard Trio 500 lehet az ideális megoldás. A letisztult kialakítású, keskeny billentyűzet remekül elfér egy kisebb táskában és egyszerre akár több eszközhöz is csatlakoztatható, a gyorsbillentyűknek köszönhetően pedig remekül használható multitasking környezetben is. 

Kulcsszavak: Samsung, billentyűzet
Tovább