Szűrés

A(z) divat kulcsszót tartalmazó cikkek

Öt menő kiegészítő vezetékekből

2016. július 14. -

A Sony és az újrahasznosított anyagokból készült fürdőruhák elsőszámú márkája, az AURIA, közösen készítették el az idei nyár egyik legstílusosabb kapszula kollekcióját. Az elhasznált fejhallgató vezetékekből a nyaralások elengedhetetlen kiegészítőit álmodták újra a tervezők.  Az együttműködés apropója a legújabb h.ear fejhallgató, amely vezetékek nélkül is tökéletes hangzást nyújt.

Tovább

Városi fiatalok a NUDE by NUBU új kampányának arcai, akik smink nélkül álltak a kamerák elé

2016. június 17. -

A NUBU, amelynek tervezői elnyerték a Glamour Women of the Year legjobb designernek járó díját, június 15-én shopping nighttal ünnepelte új NUDE by NUBU kollekciójának debütálását.

Tovább

NUDE by NOBU - P9-cel

2016. április 16. -

Nincs messze az idő, amikor ruháink is rácsatlakoznak az internetre, ám addig is itt az okostelefon, amely nem csak divatos, hanem akár egy divatbemutató egyik főszereplőjévé is válhat. A Huawei Technologies - alig egy héttel legújabb okostelefonjának, a P9-nek londoni világpremierje után - elhozta a készüléket Magyarországra is az ELLE Fashion Show-ra. Az új prémium kategóriás mobiltelefon a NUBU, 2015. legjobb hazai fashion designer brandjének legfrissebb - NUDE by NUBU - kollekciójával együtt debütált a kifutón.

 

 
Kulcsszavak: Huawei, Huawei P9, divat
Tovább

A Samsung Galaxy S6 edge+ és Note 5 mobilok révén fonódik össze a divat a technológiával

2015. szeptember 18. -

A Samsung összefogott a divatvilág emblematikus figuráival, hogy egy olyan trendteremtő lookbookot állítson össze az őszi szezonra, melynek főszereplői a Galaxy S6 edge+ és Note 5 telefonok. 

Tovább