Szűrés

A(z) hordható eszközök kulcsszót tartalmazó cikkek

Mobilapplikációs trendek a jövőben

2020. augusztus 24. -

A modern kor technológiai fejlődésének köszönhetően mára már eljutottunk egy olyan szintre, hogy évente több, mint 1 milliárd mobil alkalmazás letöltés generálódik, amely mutatja, hogy a mobil app fejlesztés egy innovatív és aktívan növekvő szektor. Az ételrendelő vagy koncertjegy rendelő applikációkon túl akár online kaszinó alkalmazásokat vagy millió féle játékot tölthetünk le. Nagy mértékben uralják a piacot a Google alkalmazásai, a különböző közösségi média appok és a játékok, de vajon mi várható a jövőben, és milyen trendek mozgathatják a következő évtized mobil applikáció fejlesztési irányait?

Tovább

Bioprocesszort készített a Samsung

2015. december 31. -

Samsung Electronics megalkotta az iparág első bioprocesszorát. Az egészségügyi szektort célzó chipek tömeggyártása már elkezdődött.

Tovább

Az Apple Watch lesz az új iPhone

2015. november 9. -

Az Apple egyik dizájnere szerint az Apple okosórájának sikere évekig is eltarthat. A szakember szerint a hordható okoseszköz még csak most kezdi kitapsoni magának az utat, de biztosan piacformáló erővel bír majd.

Tovább

Táblagép a csuklónkon – Rufus Cuff

2015. november 3. -

Hordható táblagépet mutatott be a Rufus Labs. A Rufus Cuff névre keresztelt eszköz egy, a csuklón hordható tablet, amely egy túlméretezett, telefon méretű okosórára hasonlít.

Tovább