Szűrés

A(z) trend kulcsszót tartalmazó cikkek

Mobilapplikációs trendek a jövőben

2020. augusztus 24. -

A modern kor technológiai fejlődésének köszönhetően mára már eljutottunk egy olyan szintre, hogy évente több, mint 1 milliárd mobil alkalmazás letöltés generálódik, amely mutatja, hogy a mobil app fejlesztés egy innovatív és aktívan növekvő szektor. Az ételrendelő vagy koncertjegy rendelő applikációkon túl akár online kaszinó alkalmazásokat vagy millió féle játékot tölthetünk le. Nagy mértékben uralják a piacot a Google alkalmazásai, a különböző közösségi média appok és a játékok, de vajon mi várható a jövőben, és milyen trendek mozgathatják a következő évtized mobil applikáció fejlesztési irányait?

Tovább

A Cisco előrejelzése szerint 2023-ra a mobilkapcsolatok több mint 10%-a 5G kapcsolat lesz

2020. február 23. -

A Cisco legújabb Annual Internet Report előrejelzése szerint 2023-ra a világ mobilkapcsolatainak több mint 10%-át teszik majd ki az 5G kapcsolatok, amelyek átlagos sebessége 575 Mbp/s lesz, vagyis 13-szor gyorsabb, mint egy átlagos mobil kapcsolat. Ez a teljesítmény lehetővé teszi a mesterséges intelligencia (AI), valamint a különböző IoT-alkalmazások elterjedését, beleértve többek között az önvezető autókat, az okosvárosokat és a hálózatba kapcsolt egészségügyi eszközöket. 

Tovább

Technológiai trendek, amelyek fejlődni fognak 2020-ban

2020. február 12. -

A technológiai fejlődés tekintetében már 2019 sem volt egy lassú év, minden hónapra jutott legalább egy megdöbbentő fejlesztés, újítás és 2020-ban sem lesz ez másként, olyan trendekre, változásokra számíthatunk, amelyek valamilyen formában mindannyiunk életét érinteni fogják. 

Tovább

Ezek 2020 legjobban várt csúcsmobiljai

2020. január 24. -

Leginkább az 5G-nek köszönhetően nagy változások küszöbén áll 2020-ban az okostelefonos piac, a gyártók pedig kivétel nélkül felkészültek arra, hogy alkalmazkodjanak az aktuális trendekhez és igényekhez. Ennek megfelelően már nemcsak a csúcskategóriában, hanem az olcsóbb készülékek között is megjelenhetnek az első olyan okostelefonok, melyek támogatják az új technológiát, noha a szegmens legjobban várt eszközeit ezért természetesen a zászlóshajók között találhatjuk. Hogy melyek lesznek az előttünk álló hónapok legjobban várt csúcsmobiljai? Összegyűjtöttük a legfontosabbakat!

Tovább