Szűrés

A(z) mobil munkaállomás kulcsszót tartalmazó cikkek

20 éve a piacon a Dell Precision

2017. augusztus 7. -

A Dell Precision 20 éves jubileuma alkalmából a Dell bemutatta  Precision asztali munkaállomás-portfóliójának legújabb termékeit, a Dell Precision 5520 mobil munkaállomás különleges jubileumi kiadását, valamint a digitális alkotói munkához tervezett új Dell Canvast is. 

Tovább

Kicsik és biztonságosak a Fujitsu új CELSIUS munkaállomásai

2017. május 29. -

A Fujitsu három új, innovatív munkaállomással bővítette CELSIUS portfólióját. A kiváló teljesítményt, vizualizációs és testre szabási képességeket biztosító CELSIUS modellek jelentős technológiai fejlesztéseket hoznak az egységnyi méretre jutó teljesítmény terén, és új biztonsági funkciókkal rendelkeznek. Az iparág egyetlen, rendkívül biztonságos biometrikus azonosítási módszert alkalmazó mobil munkaállomása, a legkisebb nagy teljesítményű 21 literes mikrotorony és a helytakarékos (SFF) 10 literes munkaállomás egyaránt mától kapható.

Tovább

Budapesten mutatta be prémium, asztali és mobil munkaállomásait a Lenovo

2016. június 18. -

A világ vezető PC-gyártója, a Lenovo budapesti sajtótájékoztatóján mutatta be a partnerek, illetve a sajtó számára új asztali és mobil munkaállomásait, amelyek tökéletes teljesítményt és biztonságot nyújtanak az üzleti felhasználók számára.

Tovább

Megérkezett a Fujitsu bivalyerős mobil munkaállomása, a Celsius H760

2016. június 7. -

A Fujitsu történetének legnagyobb teljesítményű mobil munkaállomása az asztali kategóriában is megállná a helyét.

Tovább