Szűrés

A(z) okoseszköz kulcsszót tartalmazó cikkek

Innovációs díjat nyert a HONOR

2023. szeptember 27. -

A HONOR innovációs díjat nyert az okoseszközök kategóriájában a Kantar BrandZ China gálaeseményen.

Tovább

Új, stílusos, egészségközpontú és sportos okoseszközöket mutatott be a Huawei

2023. szeptember 14. -

Számos technológiai innovációval és új dizájnnal érkeztek meg Európába a Huawei viselhető okoseszközei. A vállalat „Fashion Forward” koncepciója a viselhető technológia újradefiniálását tűzte ki célul, ötvözve a divatot a csúcstechnológiával. A bemutatott termékek között szerepel a népszerű okosóra-sorozat legújabb tagja, új vezeték nélküli fülhallgató, valamint a gyártó első 18 karátos arannyal bevont okosórája.

Kulcsszavak: okoseszköz, Huawei
Tovább

Barcelonába vitte új eszközét a Huawei

2023. szeptember 7. -

Szeptember 14-én új viselhető okoseszközöket mutat be a Huawei Barcelonában. A gyártó új, „Fashion Forward” koncepciója és az arra épülő eseménye a technológia és a stílus összekapcsolására összpontosít, és a következő negyedévben olyan új okosóra-termékekkel jelentkezik, amelyek innovatív funkcióikkal forradalmasíthatják a piacot. 

Tovább

Iskolakezdés okosan

2023. augusztus 29. -

Az okoseszközök egyre nagyobb szerepet kapnak az oktatásban, de nem mindegy, hogyan választunk. A megfelelő készülékek nem csak megkönnyíthetik a tanulást, de ha energiatakarékos, időt álló darabokat választunk, még a környezettudatosság szempontjának is megfelelhetünk.

Tovább