Szűrés

A(z) okostévé kulcsszót tartalmazó cikkek

A Hisense készülékein is elérhető a Disney+

2022. június 18. -

A világ egyik legnépszerűbb streaming szolgáltatása mostantól a 2017-es vagy annál újabb VIDAA operációs rendszert futtató Hisense tévéken is elérhető.

Tovább

Akkumulátorral és távirányítású vászonburkolattal felszerelt tévéket mutat be az LG

2021. december 17. -

Az LG Electronics (LG) a 2022-es CES-en mutatja be új tévé-termékcsaládját, a Lifestyle készülékeket. Ezek közös jellemzője, hogy napjaink megváltozott, az otthonlétre fókuszáló életstílusához tervezték őket, így sokoldalú felhasználhatóságot és kényelmi funkciókat kínálnak, miközben a belső terekbe is elegánsan illenek. A Lifestyle termékcsaládba tartozó tévék segítségével irodává, edzőteremmé, művészeti galériává, műhellyé vagy akár szórakoztató központtá alakíthatjuk lakásunkat úgy, hogy a készülékek egyben az otthonunk megjelenését is feldobják. 

Tovább

Gazdagabb szórakozási lehetőség LG okostévéken

2021. december 6. -

Tovább bővül az LG webOS platform által kínált otthoni szórakozási lehetőségek köre: már az Apple Music zenestreaming-szolgáltatás is elérhető az LG Electronics (LG) okostelevízióin.

Tovább

Ingyenes Apple TV+ szolgáltatás LG okostévékhez

2021. november 6. -

November 15-től kezdve az LG okostévé tulajdonosok három hónapig ingyenesen vehetik igénybe az Apple TV+ szolgáltatást.* A világszerte több mint 80 országban elérhető promóció a 2016 vagy azután vásárolt 4K és 8K LG Smart TV modellekre vonatkozik, és azok a felhasználók vehetik igénybe, akik 2022. február 13-ig regisztrálnak az akcióra.** Az ajánlat az LG Content Store-ból vagy a televízió főmenüjében az Apple TV+ reklámbannerre kattintva egyszerűen elérhető.

Kulcsszavak: Apple TV+, okostévé, LG
Tovább