Szűrés

A(z) szünetmentes tápegység kulcsszót tartalmazó cikkek

Kilenc tipp, amellyel könnyebben kiválaszthatjuk a tökéletes UPS-t

2024. július 19. -

Még soha nem voltunk ennyire ráutalva az elektronikus eszközeinkre a digitalizáció korában. A folyamatos, szünetmentes áramellátás elengedhetetlen az otthoni munkavégzéshez és az online tanuláshoz éppúgy, mint a videójátékokhoz. 

Tovább

Játékosoknak és influenszereknek is segít az új UPS

2024. június 28. -

Áramszünet miatt elbukott online csaták, az élő videóközvetítés megszakadása miatt csalódott követők ezrei – ennek üzen hadat a Schneider Electric új szünetmentes tápegysége, amelyet kifejezetten a játékosok, az influenszerek és a streaming közvetítést adók igényeit figyelembe véve fejlesztettek ki. Az új termék, ami nemcsak az áramszünetek során nyújt hasznos segítséget, hanem az áramerősség ingadozása ellen is védi az értékes eszközöket, a mai naptól érhető el Európában. 

Tovább

Home office-ban is nagy segítség az új Eaton UPS

2024. június 10. -

Legyen szó néhány perces vagy akár egy hosszabb áramkimaradásról, a hálózati fennakadások számos bosszúságot okozhatnak a home office-ban történő munkavégzés vagy éppen okoseszközeink védelme esetén. Az Eaton legkisebb szünetmentes tápegysége a legkevésbé kívánt pillanatok esetén nyújt hatékony segítséget, a kompakt és csendes készülék ugyanis láthatatlan angyalként biztosít akár több órán keresztül megfelelő energiát a zavartalan tevékenységekhez.

Tovább

Így maradhat zavartalan a játékélmény

2023. október 16. -

Számos felmérés bizonyítja, hogy mára minden eddiginél népszerűbbé váltak a videojátékok. Amíg 2020-ban 2,69 milliárd gamer volt a világon, addig ez a szám az idei év végére várhatóan több mint hárommilliárdra emelkedik, a videojáték-ipar értéke pedig 2026-ra várhatóan meghaladja a 323 milliárd eurót. Éppen ezért a számítógépes- és videójátékok szempontjából is rendkívül fontos a berendezések és rendszerek megfelelő védelme, hogy semmi se szakítsa meg a játékot. Az Eaton Magyarország szakértője összegyűjtötte a négy legfontosabb tanácsot, amit érdemes megfogadni a zavartalan játékélmény biztosításáért.

Tovább