Szűrés

A(z) szoftverfrissítés kulcsszót tartalmazó cikkek

Továbbra is a HMD Global frissít leggyorsabban

2020. október 12. -

Továbbra is piacvezető a HMD Global az Andorid OS frissítések tekintetében, a vállalat elkötelezett a tiszta, biztonságos és naprakész Android rendszer felé, melyben a Nokia okostelefon tulajdonosok megbízhatnak.

Tovább

Hasznos funkciókat hoz a Galaxy Watch Active2 frissítése

2020. szeptember 28. -

A Samsung legújabb, Galaxy Watch Active2 szériára kiadott szoftverfrissítése a vállalat idén bejelentett csúcskészülékein elérhető egészségügyi, kommunikációs és hálózati funkcióit hozza el. A Watch Active2 új lehetőségeivel az edzések hatékonyságának növelése mellett a mindennapi kapcsolattartás is gördülékenyebb lehet. 

Tovább

Több Galaxy eszköz kap OS frissítést

2020. augusztus 22. -

A Samsung továbbra is elkötelezett amellett, hogy a lehető legjobb mobilélményt kínálja a Galaxy felhasználók számára. Éppen ezért biztosít háromgenerációs Android operációs rendszer (OS) frissítést több millió Galaxy S, Note és Z eszközön.* 

Tovább

Korábbi Huawei mobilok is frissülnek a legújabb EMUI 10.1 felületre

2020. augusztus 20. -

A Huawei Technologies bejelentette, mely készülékeit frissíti a legújabb EMUI 10.1 felületre. Az EMUI 10.1 a Huawei eszközei közötti még szorosabb együttműködés modelljére épül, több új funkciót hoz, illetve teljesítménybeli javulást is eredményez.

Tovább