Reklámfotón a HTC One M8 Eye

Farkas Norman - 2014. október 1.

Felbukkant egy reklámanyag a tajvani gyártó hamarosan debütáló multimédiás nagyágyújáról, mely a One M8 csúcsmobil 13 megapixeles kamerákkal felvértezett utódjának ígérkezik. A One M8 Eye néven érkező okostelefon október 8-án, New Yorkban tárulhat a nagyközönség elé.

Eddig csak bennfentes forrásokra hivatkozó pletykákat hallhattunk/olvashattunk a HTC közelgő eseményén bemutatkozó okostelefonról, most viszont – az @evleaksnek köszönhetően – egy reklámfotó is előkerült a One M8 Eye nevű jövevényről.

A kép alapján a jövevény dizájnja teljesen megegyezik a One M8-éval, de a lényeget, vagyis a készülék hátlapját nem láthatjuk, amin a várakozások szerint két 4 megapixeles Ultrapixel kamera helyett kettő 13 megapixeles kamera csücsül majd. Ha a sejtések maradéktalanul beigazolódnak, a One M8 Eye esetében is elérhetőek lesznek az M8-nál megismert Duo Kamera funkciók (újrafókuszálás, térhatás stb.), csakhogy az újj modellnél már sokkal nagyobb felbontású fotókkal babrálhatnak a felhasználók.

 

 

Ha minden igaz, az One M8 Eye hardveres fronton egy szinten lesz elődjével, azaz meghajtásáról egy négymagos Snapdragon 801 processzor gondoskodik, előlapját pedig egy 5 hüvelykes Full HD kijelző uralja. A telefon fedélzetén az Android 4.4.4 KitKat operációs rendszer teljesíthet szolgálatot.

Már csupán egy hetet kell várnunk a fotózásra kihegyezett csúcsmobil hivatalos bemutatójára, amire október 8-án, New Yorkban kerül majd sor.
 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza