Ilyen a Huawei MediaPad 10 FHD [Videó]

Farkas Norman - 2012. július 23.

Egy majdnem két perc hosszúságú, látványos reklámfilmben tárja elénk a kínai gyártó legújabb, 10 hüvelykes, Full HD felbontású képernyővel szerelt táblagépének főbb tulajdonságait.

Nemrég fény derült arra, hogy a Huawei legújabb felső kategóriás táblagépe, a MediaPad 10 FHD már augusztusban landol a piacon és várható ára 110 ezer forint körül alakul. Most a masina hivatalos reklámfilmje tárult a nagyközönség elé, mely igen látványosra sikeredett. Bár a gép részleges specifikációja egy ideje már nem titok, a hangulatos felvétel könnyen hozzásegíthet minket (vagy inkább a gyártót) ahhoz, hogy a MediaPad 10 FHD a vágyunk tárgya legyen.

Emlékeztetőül: a MediaPad 10 FHD legérdekesebb része az 1920 x 1200 pixel felbontású, 10 colos IPS érintőképernyő, de a 8,8 milliméter vastag és 598 grammos kütyünek egyéb téren sem kell szégyenkeznie, hiszen 8 megapixeles, LED villanóval segített, 1080p HD videók rögzítésére képes fő- és 1,3 megapixeles előlapi kamerát, 1,5GHz-es négymagos Huawei processzort, 2GB RAM-ot, 8GB - microSDHC kártyával bővíthető - belső tárhelyet, LTE és HSPA+ (max. 42Mbps letöltési sebesség) támogatást, GPS, Bluetooth és WiFi modult, továbbá kiemelkedő üzemidővel kecsegtető, 6400mAh kapacitású akkumulátort tudhat magáénak. Az eszköz fedélzetén az Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszer teljesít szolgálatot.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

 

Kulcsszavak: Huawei, HD
Vissza