Új, héthüvelykes ICS táblagép Kínából: Huawei MediaPad 7 Lite

Farkas Norman - 2012. július 25.

A Huawei előrukkolt egy hétcolos, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapú táblagéppel, mely visszafogottságot sugalló neve ellenére nagyon ígéretes ajánlatnak tűnik.

A Kínai gyártó jövő hónapban dobja piacra legújabb androidos csúcsgépét, a MediaPad 10 FHD-t, mely minden tekintetben prémium ajánlatnak minősül, viszont igen kellemes árcédula tartozik hozzá. A Huawei azonban nem feledkezett meg azokról sem, akik egy kisebb táblagépre vágynak, ezért elkészítette a MediaPad 7 Lite modellt, mely nem csak kompakt méretű, de a minőségre kényes felhasználók számára is ideális választás lehet.

A fém burkolattal szerelt táblagép 7 hüvelykes, 1280 x 800 pixel felbontású IPS érintőképernyőt, Bluetooth, GPS és WiFi modult, HSPA adatátviteli képességet, 720p HD videók rögzítésére alkalmas kamerát és 7 órás üzemidőt ígérő akkumulátort kapott, fedélzetén pedig az Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszer teljesít szolgálatot. Az SRS hangzással felturbózott kütyü a gyártó szerint 3G hívásokra, illetve SMS és MMS üzenetek váltására is ideális, persze az más kérdés, hogy a júzerek mennyire telefonálnának szívesen egy 150,9 x 94,3 milliméteres és 390 grammos eszközzel.

A Huawei MediaPad 7 Lite ára egyelőre nem ismert, de közölni fogjuk amint fény derül rá.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Kulcsszavak: Huawei
Vissza