Nexus 5 néven érkezik a HTC Incredible X?

Farkas Norman - 2012. szeptember 26.

A friss hírek szerint a Google következő referenciamodellje ölthet testet a HTC négymagos Snapdragon processzorral és 5 hüvelykes Full HD érintőképernyővel megáldott jövevényében, mely korábban Incredible X és One X 5 néven is felbukkant.

A GSMArena névtelenségbe burkolózó forrása szerint a Google Nexus 5 nevű, Android 4.1.2 rendszert futtató referenciamodellje lesz a HTC titokzatos csúcsmodellje, melyet korábban HTC Incredible X-ként, illetve egy hivatalos fotónak hitt látványtervben One X 5-ként ismerhettünk meg.

A készülék az előzetes információk szerint igen izmos felszereltséget kapott; a Nexus 5 lelke egy négymagos Qualcomm Snapdragon S4 Pro processzor lesz, melyet egy Adreno 320 grafikus gyorsító és 64GB belső tárhely egészít ki. A készülék emellett 2500mAh kapacitású akkumulátorral, 12 megapixeles hátlapi- és 2 megapixeles előlapi kamerával, valamint 4G LTE hálózati támogatással rendelkezik.

Egyelőre sajnos nem tudni, hogy mikor, milyen áron és mely régiókban lesz megvásárolható a HTC legújabb nagyágyúja, de reményeink szerint hamarosan beszámolhatunk ezekről az információkról is.

A HTC One X 5 látványterve

 

[Forrás: Unwired View]

 

Kulcsszavak: Google, Nexus, HTC
Vissza