Kínában debütál a HTC DLX

Farkas Norman - 2012. november 13.

A friss hírek szerint a tajvani gyártó 5 hüvelykes Full HD kijelzővel szerelt csúcsmodellje a Windows Phone 8X és 8S by HTC modellekkel együtt mutatkozik majd be Kínában december folyamán.

A HTC már bemutatta Japánban az első Full HD kijelzős okostelefonját a J Butterfly "személyében". A hírek szerint a Verizon Wireless a mai nap folyamán rántja le a leplet a csúcsmodell amerikai változatáról, amely a Droid DNA nevet viseli. Persze a készülék nem csak a fenti régiókban hódít majd, hanem hamarosan Kínában is fel fog bukkanni, mégpedig HTC DLX néven.

A friss információk arra utalnak, hogy a mobil kínai bemutatójára december 6-án, a Windows Phone 8X és 8S by HTC modellek beharangozásával egybekötve kerül sor. Az ePrice jóvoltából néhány fotó is napvilágra került a HTC DLX-ről, melyek arról tanúskodnak, hogy a jövevény három színben (fekete, barna és fehér) hódít majd.

A J Butterfly és a Droid DNA modellekhez hasonan a DLX is 1920 x 1080 képpont megjelenítésére alkalmas érintőképernyővel, Android Jelly Bean operációs rendszerrel, négymagos Qualcomm Snapdragon S4 Pro processzorral és 2GB RAM-mal büszkélkedhet.  Természetesen nem marad el a telefon tajvani bemutatója sem, később pedig egyéb országok is csatlakozhatnak a sorba, ám a részletekről egyelőre nincs pontos információ.

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza