Sony Walkman WH széria – három az egyben zenei élmény

Kütyü Magazin - 2013. szeptember 16.

A legújabb Sony Walkman széria készülékei egyszerre 3 különböző zenehallgatási módot tesznek lehetővé egy innovatív, vezeték nélküli formába öntve. Az NWZ- WH505 és NWZ-WH303 egyszerre MP3 lejátszók, fejhallgatók és hangszórók, így bármilyen körülmények között tökéletesen hallgathatók a kedvenc zeneszámok.

A nagyteljesítményű fejhallgató tiszta hangzást, a vezeték nélküli kialakítás egyszerű és könnyed kikapcsolódást biztosít útközben vagy sportolás mellett egyaránt.

NWZ-WH303

Zenei stílusoktól függően dinamikus, mély basszus vagy éppen tiszta, magas vokál hangzásmódok választhatók a még tökéletesebb hangzás érdekében.  A szabadalmaztatott xLOUD és VPT technológiáik ötvözésével a zenehallgatás mostantól még inkább magával ragadó élményt jelent. A környezet történéseit sem kell teljes mértékben kizárni, a 3 az 1-ben Walkman hangszórójának köszönhetően ugyanis nyakba lógatva is felcsendülhetnek a kedvenc dallamok.

Teljesen feltöltött akkumulátorral mintegy 20 órán keresztül, szinte egész nap szólhat a zene a WH505-be beépített 16 GB-os tárhelyről, amely megközelítőleg 4000 zeneszám tárolására alkalmas. A készülékekhez tartozó kábellel a lejátszók kényelmes fejhallgatóvá alakíthatók, így okostelefonokkal és táblagépekkel is összakpcsolhatók internetezéshez, rádió vagy lejátszási lista hallgatásához.

NWZ-WH505

A WH sorozat egy új koncepció, amely a Sony audioeszközök és fejhallgatók technológiáit ötvözi annak érdekében, hogy a stúdió minőségű hangzás a lehető legkényelmesebb zenehallgatással párosuljon útközben is. 

Specifikációk: 

 

NWZ-WH505

NWZ-WH303

Tárhely

16 GB

4 GB

Tárolható dalok száma

kb. 4000 dal

kb. 1000 dal

Teljes üzemidő

20 óra audiolejátszás

20 óra audiolejátszás

Gyorstöltés

3 perc töltéssel 60 perc zenelejátszás

3 perc töltéssel 60 perc zenelejátszás

Fejhallgató tartozék

40 mm-es fejre helyezhető, zárt;

ellenállás: 40 Ω; hangtartomány: 5-25.000 Hz

30 mm-es fejre helyezhető, zárt;

ellenállás: 30 Ω; hangtartomány: 30-20.000 Hz

Beépített hangszóró

van

van

Kompatibilitás

Mac, Windows

Mac, Windows

Támogatott audioformátumok

MP3, WMA, AAC-LC, Linear PCM

MP3, WMA, AAC-LC, Linear PCM

Elérhető színek

fekete

fekete, fehér

 

Vissza