Moto X – cserélhető burkolattal is

Farkas Norman - 2013. október 1.

A Motorola magas szinten testreszabható mobilja hamarosan megjelenhet a nemzetközi piacon, igaz az eredetitől kicsit eltérő kivitelben: színes, cserélhető burkolatok lesznek hozzá elérhetők.

A Motorola legizgalmasabb idei modellje kétségkívül a Moto X, amely igény szerint műanyag vagy fa hátlappal, egyedi mintával és előtelepített háttérképekkel kérhető. Az átlagnál jóval magasabb szinten testreszabható készülék egyébként felső-középkategóriás hardverrel és néhány innovatív funkcióval is rendelkezik (itt olvashatsz róla bővebben), ám kizárólag az Egyesült Államokban érhető el, így az egyéb régiókban élő felhasználók csak némi ügyeskedéssel szerezhetik be.

A friss hírek szerint hamarosan érkezik a Moto X nemzetközi piacra szánt változata. A Moto DVX nevű jövevényt ugyan nem kérhetjük majd ízlésünknek megfelelő anyagból készült hátlappal és mintával, de cserébe olcsóbban, 250 dollár körüli kártyafüggetlen áron hozzájuthatunk, illetve könnyen cserélhető, műanyag burkolatok lesznek hozzá elérhetők számos színben.

 

 

 


 

[Forrás: NewCellPhonesBlog]

Vissza