Benchmark program leplezte le a HTC M8 tudáslistáját

Farkas Norman - 2013. november 26.

Eddig csak pletykákat hallhattunk a HTC következő zászlóshajójának felszereltségéről, ám most az AnTuTu Benchmark tesztprogram adatbázisa megerősítette a feltételezéseket.

Már felreppent néhány pletyka a HTC One utódjának ígérkező M8-ról, amely 2014 első negyedévében mutatkozhat be a nagyközönségnek. A tajvaniak csúcsmodellje most az AnTuTu Benchmark tesztprogram adatbázisában is felbukkant, s így lelepleződött specifikációja – ami kapcsán eddig csupán találgathattunk.

A szoftver szerint az M8 meghajtását egy 2,3GHz-es négymagos Snapdragon 800 (MSM8974AB) processzorra bízza a HTC. Az erőteljes CPU-t 2GB RAM, 16GB tárhely, 5 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású Full HD kijelző, valamint 2,1 megapixeles előlapi és 4 UltraPixeles hátlapi kamera egészíti ki. Az Android 4.4 KitKat operációs rendszert futtató jövevény tehát egyfajta átmenetet képez a 4,7 hüvelykes One és az 5,9 colos One Max között, ugyanakkor semmilyen forradalmi újdonságot nem hordoz magában – legalábbis eddig minden erre utal.

 

 

A HTC-nek nem ártana egy innovatív megoldással előrukkolnia, amit beépíthet következő zászlóshajójába, hiszen a jól belőtt méret nem feltétlenül lehet elegendő ahhoz, hogy versenyben maradjon a konkurensekkel szemben, akik közül néhányan 2K (1560 x 1440 pixel) kijelzős okostelefonok bevezetését tervezik.

 

A kép csak illusztráció!

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza